El cap de setmana del 24 i 25 d’abril es va disputar el Campionat d’Espanya per clubs de futbol per amputats a les instal.lacions de futbol “Ernesto Cotorruelo” de Madrid amb la participació de quatre clubs de tota Espanya, dos d’ells catalans i un total de 31 jugadors.

L’Associació de Futbol Sant Vicenç dels Horts i Unión Deportivo Sector Montserratina van ser els dos clubs catalans que van disputar el Campionat d’Espanya. El gran dominador va ser el CD Flamencos Amputados Sur que va guanyar tots els partits disputats de la Fase de Lliga i la gran final al club Jarduera Fisiko Egokitua Haszten Elkartea per 4 a 0. En tercera posició i tres punts va finalitzar la Unión Deportivo Sector Montserratina i en quarta posició, L’Associació de Futbol Sant Vicenç dels Horts.