Aquest dimarts matí s’ha portat a terme la presentació de la 16ª edició dels Jocs Catalans de l’esport adaptat que es disputen aquest cap de setmana de l’1 i 2 de juny a Premià de Mar i el 8 de juny a Vilafranca del Penedès.

Durant l’acte de presentació han estat presents el Sr. Rafel Navarro, alcalde de Premià de Mar, acompanyat del Primer Tinent d’Alcalde i Regidor d’Esports, Pep Ripollès i Cesca Domènech, regidora de Discapacitat i Autonomia Personal; Ricardo Moreno, president de la Federació Catalana d’Esports de persones amb Discapacitat Física ha destacat la importància de donar visibilitat a l’esport adaptat amb aquesta competició, agraint a Premià de Mar per acollir gran part de les competicions d’aquesta edició. Coincidint amb la presentació, s’ha portat a terme una jornada de promoció de l’esport adaptat on han participat alumnes de diferents escoles de la localitat.

Durant els dos dies es portaran a terme competicions a diferents instal.lacions de Premià de Mar, amb entrada gratuïta per tothom que vulgui gaudir dels esports adaptats.

Write a comment:

*

Your email address will not be published.

Us de cookies

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies