El dijous 21 de setembre es celebra la segona edició de l’International Women in Sport Congress 2023 a la seu de Foment de Treball organitzat per l’UFEC.

L’IWISC és un esdeveniment internacional on es debatrà al voltant dels reptes que afronta l’esport femení, comptant amb els testimonis d’esportistes i entitats de nivell mundial com les ex-esportistes Amaya Valdemoro, Gemma Mengual o Patry Jordan, entre d’altres.

Al següent enllaç es pot accedir al formulari d’inscripcions.

Write a comment:

*

Your email address will not be published.

Us de cookies

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies