Aquest diumenge 3 de setembre a les 12:30h es disputa la Supercopa de Catalunya de bàsquet en cadira de rodes entre l’UNES FC Barcelona i el CB Granollers Pisos.com. El partit està inclòs dins de la programació de competicions del 37è Torneig de Bàsquet Sant Julià de Vilatorta que es celebra de l’1 al 3 de setembre.

L’UNES FC Barcelona arriba a la Supercopa de Catalunya després de guanyar amb autoritat la Lliga Catalana de Nivell 1 i amb una gran remodelació per aquesta nova temporada degut a motius econòmics. Per la seva banda, el CB Granollers Pisos.com disputa la Supercopa com a campió de la Copa Catalana de bàsquet en cadira de rodes que va guanyar al RehaGirona Bàsquet Girona als Jocs Catalans de l’esport adaptat celebrats al Juny.

Aquest és el primer partit de la nova temporada de bàsquet en cadira de rodes que, durant les properes setmanes, es planificarà i donaran a conèixer els calendaris amb les competicions més destacades de la nova temporada.

Write a comment:

*

Your email address will not be published.

Us de cookies

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies