L’esdeveniment està plantejat com un conjunt d’estacions de diferents esports, separades físicament entre sí, formant àrees al llarg del Passeig de Gràcia, entre la Plaça Catalunya i la Gran Via, la mateixa ubicació de la darrera edició i serà el proper diumenge 25 de setembre, un esdeveniment dins dels actes de la Mercè i que esperem que faci disfrutar molt més a la gent de Barcelona d’aquesta jornada.

Hi hauran unes carpes de la Federació per inscriure’s per participar a les diferentes activitats de la jornada que està oberta a tothom, gent amb i sense discapacitat. Els participants podran gaudir de les diferents estacions esportives, provar algunes d’elles o passejar i veure. Aquelles persones que practiquin sis modalitats esportives tindran un obsequi (fins a fi d’existències). La primera hora de la jornada serà sense soroll.

Les activitats tindran un enfocament inclusiu, per tal que puguin interactuar conjuntament persones amb diverses discapacitats i persones sense, realitzant el mateix esport. Les modalitats que s’exhibiran seran:

– Bàsquet en cadira de rodes.
– Boccia.
– Futbol.
– Eslàlom.
– Hoquei en cadira de rodes.
– Quad-rugbi.
– Volei terra.
– Activitats de lleure de la mà de JOCVIU i APRENEM.

A més de les activitats esportives, hi haurà un espai per donar informació sobre les entitats que hi participen. La finalitat principal de l’activitat és que tota la població pugui veure, provar i gaudir amb l’esport adaptat per conèixer més sobre els nostres esports.

Write a comment:

*

Your email address will not be published.

Us de cookies

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies