Gran cap de setmana de competició per la catalana Montse Alcoba que, dissabte al matí va competir al Campionat d’Espanya absolut de parapowerlifting a la localitat de Carranque (Toledo) i, per la tarda, va competir al Campionat d’Espanya absolut de “press banca” a Chiva (València).

Al Campionat d’Espanya absolut de parapowerlifting, Montse va finalitzar a la segona posició final, per darrera de la campiona Loida Zabala però, va batre fins en tres ocasions el rècord d’Espanya, primer aixecant 110 kg, després 113 i, finalment, 115kg, nou rècord a la seva categoria (fins a 86 kg.)

Dissabte per la tarda va participar al Campionat d’Espanya absolut de “press banca” al Centre Poliesportiu Municipal de Chiva (València) on també va fer una gran participació guanyant el Campionat a la categoria de -84kg amb un nou rècord d’Espanya absolut i també Màster amb aixecaments de 110 i 112,5 kg.

Write a comment:

*

Your email address will not be published.

Us de cookies

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies