El cap de setmana del 16 i 17 de juliol la Federació Catalana d’Esports de persones amb Discapacitat Física organitza la 4ª edició del Trofeu Internacional de quad rugbi a les instal.lacions del Complex Esportiu Municipal de l’Espanya Industrial (C/Muntades, 37 de Barcelona) amb la participació de la Selecció Catalana.

Aquest Trofeu representa una oportunitat única per veure en directe la Selecció Catalana d’aquest esport competir contra altres seleccions europees. Per aquesta quarta edició participen, a més de Catalunya, la Selecció Italiana, l’Irlandesa i la Selecció Austríaca. Dissabte 16 es disputa la primera fase amb partits entre les quatre seleccions i, diumenge, es disputa primer el partit per la 3ª i 4ª posició i després la gran final del Trofeu.

Degut al calendari de competicions internacionals, ara al juliol es disputa el Trofeu Internacional de quad rugbi i, al setembre el Trofeu Internacional Ciutat de Barcelona de bàsquet en cadira de rodes. Els partits de la Selecció Catalana i els partits finals de diumenge es podran veure en directe al nostre Canal de Youtube.

Write a comment:

*

Your email address will not be published.

Us de cookies

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies