El dimecres 11 de maig, la territorial de Tarragona de la Federació Catalana d’Esports de persones amb Discapacitat Física (FCEDF), organitza un Open Boccia per parelles a les pistes cobertes annexes al Pavelló Esportiu Municipal d’Amposta a les 10h.

La Boccia és un esport paralímpic que practiquen persones amb paràlisi cerebral o usuàries de cadira de rodes molt similar a la petanca. Per Alba Millan, representant de la FCEDF a Tarragona, “el principal objectiu que ens plantegem organitzant l’Open i en general de la FCEDF és apropar l’esport adaptat al territori. Per una banda, proporcionat activitats adaptades i col·laborant amb les entitats esportives perquè persones amb diversitat funcional motriu puguin gaudir de l’activitat física i de l’esport amb ple dret i per una altra banda, fer visible i donar a conèixer l’esport adaptat al conjunt de la població.”

Les inscripcions ja estan obertes i la gent interesada ja es pot inscriure, el proper divendres 22 d’abril es tancaran les inscripcions. Des de la FCEDF us animem a participar!!! Més info a: tarragona@esportadaptat.cat o al 697 556 535.

Write a comment:

*

Your email address will not be published.

Us de cookies

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies