Del 6 al 13 de març es disputen les WPS Sèries Mundials de natació a les instal.lacions del Complex Esportiu “Bella Italia Village“ de Lignano Sabbiadoro (Udine, Itàlia) i on s’han concedit tres places per esportistes de la FEDDF.

Berta Garcia Grau (CN Mataró) és una de les nedadores seleccionades per competir en aquesta important cita de la natació internacional, també han estats seleccionats, Beatriz Lérida Maldonado (CN Valdepeñas) i Marco Ozaeta Velasco (RGC Covadonga). La jove nedadora catalana ha marcat un nou rècord d’Espanya dels 200m braça (categoria S4) al 7è Trofeu internacional de Natació Adaptada disputat el cap de setmana del 26 i 27 de febrer al CN Barcelona.

Tots tres esportistes estaran acompanyats per l’entrenador Francisco Ocete. Per atorgar les places s’ha prioritzat el nivell esportiu i l’estatus de classificació de cada nedador. Lignano Sabbiadoro és la segona parada de la temporada a Europa de les Sèries Mundials.

Write a comment:

*

Your email address will not be published.

Us de cookies

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies