Aquest diumenge 21 de novembre s’ha disputat el segon partit de la primera jornada de la Lliga Catalana Nivell 2, entre el CB Granollers i el CB Pardinyes, amb victòria per l’equip visitant per un ajustat 38 a 35.

El partit va començar amb domini de l’equip lleidatà que va guanyar els dos primers quarts, amb parcials de 5 a 10 i d’11 a 15, arribant al descans amb el marcador favorable de 16 a 25. El CB Granollers va sortir a totes després del descans i va retallar les diferències a solament tres punts, 28 a 31. El darrer quart va ser molt igualat entre els dos equips arribant al final amb el marcador de 35 a 38 favorable al CB Pardinyes. Diumenge 5 de desembre es disputen els dos partits de la segona jornada de competició, Comkedem contra Bamesad i CB Granollers contra el CE Costa Daurada.

D’altra banda, aquest cap de setmana comença la competició de la Lliga Catalana Nivell 1 amb el partit entre el CE Costa Daurada i el Bàsquet Girona. El CB Granollers és l’equip que descansa en aquesta jornada.

Write a comment:

*

Your email address will not be published.

Us de cookies

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies