Dijous 18 de novembre es va portar a terme la gala de lliurament de la cinquena edició dels Guardons de l’Esport 2021, organitzats per la Fundació Privada Catalana per a l’Esport. Entre totes les entitats i institucions premiades, destaquen dues relacionades amb l’esport adaptat.

Comkedem i el Club Esportiu de Pàdel Adaptat han estat dues de les entitats guanyadores dels Guardons dins de la categoria d’igualtat d’oportunitats. Miquel Romaguera i Adnan-Azeim han recollit el guardó en representació de Comkedem i, Susana Rodríguez i Jose Luís Montoya, ‘Monty’, ho han fet pel Club Esportiu de Pàdel Adaptat. Han compartit premi dins d’aquesta categoria amb el Club Tennis Sabadell, el Consell Esportiu Pla de l’Estany, Associació Esportiva Wise i la Fundació Futur Girona Est.

Els Guardons de l’Esport posen en relleu la vessant social de clubs, entitats i persones que formen part de la gran xarxa esportiva de Catalunya i lluiten per millorar, a través de l’esport, la qualitat de vida de les persones.

Write a comment:

*

Your email address will not be published.

Us de cookies

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies