Lamentem comunicar el trapàs de l’Emilio Campamá Montserrat als 70 anys. L’Emilio era l’àrbitre més veterà d’hoquei en cadira de rodes elèctrica.

L’Emili va ser àrbitre i jutge de taula des de desembre de 2017 en la Lliga Catalana d’aquest esport, a més, va participar com a jutge de taula en el XV Campionat d’Espanya de clubs que es va disputar a Barberà del Vallès al maig de 2019. Actualment col.laborava, ja des de fa anys, amb l’Associació Àrea Adaptada, en activitats de ciclisme i submarinisme adaptat e inclusiu. D.E.P.

Write a comment:

*

Your email address will not be published.

Us de cookies

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies