Aquest dissabte 18 de setembre s’ha celebrat l’Assemblea General i Extraordinària de la “Asociación Española de Técnicos de Natación” on s’han donat a conèixer els guanyadors dels premis annuals de l’Associació, entre els que destaca el premi al millor entrenador per Jaume Marcé.

És la primera vegada dels premis que el guanyador com a millor tècnic de l’any recau en un entrenador vinculat amb l’esport adaptat com és el cas del Jaume Marcé que, a més, ha estat escollit com a vice-president de la nova Junta Directiva de l’Asociació.

Jaume Marcé forma part de la selecció espanyola com tècnic de la “Federación Española de Deportes de Personas con Discapacidad Física”, entrenant a destacats nedadors i nedadores com la Núria Marquès, Toni Ponce, Sarai Gascón i Òscar Salguero entre d’altres. Els nedadors i nedadores catalans van guanyar un total de 8 medalles en els JJPP de Tòquio, 7 de les quals guanyades per nedadors que entrena al CAR de Sant Cugat. Un merescut reconeixement a la gran tasca que porta realitzant, des de fa molts anys, el Jaume per la natació adaptada.

Write a comment:

*

Your email address will not be published.

Us de cookies

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies