Del 12 al 19 de setembre s’està disputant el Campionat d’Europa de futbol per amputats a la ciutat de Cracòvia (Polònia), entre els jugadors convocats amb la Selecció Espanyola figuren cinc jugadors catalans.

Els jugadors catalans són: Jonatan Ruíz García (Associació Futbol Sant Vicenç dels Horts), Alberto Pino Rodríguez, Andreu Oros, Joan Bargués i Luis Fernando Ribeiro (Unión Deportivo Sector Montserratina). El seleccionador nacional és Cristian Rodríguez amb Manuel Pacheco com a segon entrenador.

Espanya ha disputat aquest dimarts el primer partit de la Fase de Grups contra Israel, un partit que ha guanyat amb claretat, arribant al final amb un marcador favorable de 3 a 0. Dimecres juga contra Ucrània i, finalitza la primera fase del campionat jugant contra l’amfitriona, Polònia, dijous a les 18h.

Write a comment:

*

Your email address will not be published.

Us de cookies

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies