El cap de setmana del 18 i 19 de setembre es disputa la 3ª edició del Torneig Internacional de quad rugbi a les instal.lacions del Centre Esportiu Municipal de l’Espanya Industrial (C/ Muntades, 37, Barcelona) amb la participació de la Selecció Catalana. A més de Catalunya també estaran presents en aquest important Trofeu, les Seleccions de República Txeca i Països Baixos i l’equip del Montpellier Handi-Rugby (França).

Els jugadors convocats per disputar el Torneig amb Catalunya són: Marc Subirón, Marta Llauradó, Cristhian Páez, Juan Tijan i Xavier Lorca del BUC de Barcelona i, Pau Obregón, Sergi Escobar i Pau Navarro del Club Rugby Spartans de Granollers. Paula Murillo, que aquest any ha rebut el premi “Juan Palau” com a millor entrenadora, és la seleccionadora catalana i estarà acompanyada per Juan Carlos Fernández com ajudant, Nadia Uribe, fisioterapeuta i com a mecànica, Maria Fernanda.

Els jugadors convocats tenen planificats entrenaments dimarts i dijous al Cenre de Tecnificació Multiesportiu d’Esplugues, per preparar la competició del cap de setmana. Tots els partits del cap de setmana de la Selecció Catalana es podran veure en directe a través del Canal Youtube de la Federació.

Write a comment:

*

Your email address will not be published.

Us de cookies

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies