Aquest dissabte 20 de febrer es disputa el partit entre els dos equips catalans que competeixen en la 1ª Divisió de la “Liga Nacional” de bàsquet en cadira de rodes. El Joventut BCR rep a la seva pista a l’UNES FC Barcelona. Tots dos equips catalans arriben al derbi després de guanyar els seus respectius partits d’aquest cap de setmana i amb el Joventut BCR un punt per sobre en la classificació.

El Joventut BCR arriba al partit després de guanyar els dos partits que ha disputat aquest cap de setmana contra el BSR Vistazul, 80 a 37 el partit corresponent de la 4ª jornada jugat dissabte i, victòria per 63 a 43 en el segon partit disputat diumenge. Per la seva part, l’UNES FC Barcelona, ha guanyat aquest dissabte amb claretat (65 – 38) al BSR Puertollano Amiab. Per Jaume Vilella, Director tècnic de l’equip blaugrana, “afrontem el derbi amb molta il.lusió, la dinàmica de l’equip és positiva desprès de guanyar al Puertollano i anem amb totes les ganes de viure un bon derbi català e intentar guanyar, ja que el partit de casa el vam perdre”. L’objectiu de l’equip català era mantenir-se en Primera, “ja hem aconseguit l’objectiu per aquesta temporada, ara estem a la Fase d’ascens i volem anar partit a partit, gaudint al màxim i apendre sempre més” ens comenta Jaume.

El Joventut BCR porta un total de tretze punts en set partits disputats, al capdavant de la classificació del Grup B. L’UNES FC Barcelona empata en la segona posició amb l’UCAM Murcia BSR amb un total de dotze punts.

 1. 17 febrer, 2021

  Rectificar la noticia.
  Juventud lleva un punto mas.
  Gracias

  • 17 febrer, 2021

   Gràcies. Notícia rectificada. Vam fer la NdP abans de l’actualització dels resultats a la web de la Liga BSR.

Write a comment:

*

Your email address will not be published.

Us de cookies

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies