Les noves mesures contra la Covid-19 del PROCICAT que s’aplicaran a Catalunya a partir de dilluns 8 de febrer preveuen la reobertura dels pavellons i els gimnasos. Les instal·lacions i els equipaments d’interior podran tenir un aforament del 30 per cent, limitació a sis persones i ús de mascareta en activitats grupals. Els vestidors estaran tancats excepte a les piscines. Les instal·lacions a l’aire lliure tindran un aforament màxim del 50 per cent i control d’accés.

També està prevista la represa de les competicions esportives que donen accés a les categories estatals. Alguns esports com l’hoquei sobre patins, el voleibol o el handbol ja van iniciar la competició.

Write a comment:

*

Your email address will not be published.

Us de cookies

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies