Aquest cap de setmana del 30 i 31 de gener s’ha disputat el Campionat d’Espanya AXA de natació de joves promeses per categoria d’edat a les instal.lacions de la “Piscina Valdesanchuela” a la localitat madrilenya de Valdemoro, amb la presència dels joves valors de la natació adaptada de tota Espanya.

La FCEDF ha guanyat, en un final molt disputat amb la Federació Andalusa, la classificació per Entitats del Campionat d’Espanya amb un total de 234 punts, per davant de la FADDF amb 232 i la FECPC que ha finalitzat en tercera posició amb 124 punts. Destacar les grans victòries del nedador Imran Belahsen que ha guanyat un total de quatre proves, els 50m braça, 50m i 100m lliures i els 50m esquena, molt bé també, Brayner Félix Gómez que ha guanyat les proves de 50m i 100 m papallona. En categoria femenina, destacar les victòries de Berta García en les proves de 50m braça i 100m estils. Altres nedadors i nedadores com Aminata Turón, César Antonio Pineda o Pol Sallent entre d’altres, també han finalitzat les seves proves amb grans resultats. Enhorabona a tots els esportistes que han participat en aquest Campionat d’Espanya i que, amb els seus resultats, han contribuït a la victòria final de la Federació. En el següent enllaç es poden visualitzar tots els resultats del Campionat per proves i els dies de competició.

Aquesta competició s’emmarca dins del Projecte AXA de Promeses Paralímpiques de Natació, creat el 2011, l’objectiu és servir de pas previ per als esportistes que posteriorment es puguin anar incorporant al Pla ADOP i formar part de l’Equip Paralímpic Espanyol en futures competicions internacionals.

Write a comment:

*

Your email address will not be published.

Us de cookies

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies