Aquest cap de semana del 19 i 20 de desembre s’ha disputat el Campionat d’Espanya de boccia a les instal.lacions del “Polideportivo Pisuerga” de la ciutat de Valladolid sota estrictes mesures sanitàries i de seguretat davant la pandèmia de la Covid-19.

A la categoria BC 4-5, esportistes amb discapacitat física, el català Ramón Prat (MIFAS) es va proclamar campió d’Espanya davant Alberto Arranz (Sevilla No-Do) en una final molt igualada on el català va guanyar per 5 a 4. El veterà Vasile Agache (MIFAS) va finalizar en tercera posició després de guanyar a Unai De Miguel per un clar 11 a 2.

El campionat va ser organitzat per la “Federación Española de Deportes de Personas con Discapacidad Física” (FEDDF) juntament amb la “Federación Española de Deportes de Personas con Parálisis Cerebral y Daño Cerebral Adquirido” (FEDPC) i la “Federación Deporte Adaptado de Castilla y León” (FEDEACYL).

Foto: FEDEACYL

Write a comment:

*

Your email address will not be published.

Us de cookies

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies