La Comissió de Valoració dels Guardons, formada per representants de les empreses patrocinadores i de Fundació Catalana per a l’Esport, ha donat a conèixer els guanyadors de la quarta edició dels Guardons de l’Esport de la Fundació Catalana per a l’Esport i on el “Trofeu Internacional de Rugbi en Cadira de Rodes”, organitzat per la Federació Catalana d’Esports de persones amb Discapacitat Física, ha estat un dels projectes guanyadors dins de la categoria “Esport català al món”.

El “Trofeu Internacional de Rugbi en Cadira de Rodes” és un esdeveniment esportiu d’esport adaptat que es celebra a la ciutat de Barcelona i que compta amb la participació de seleccions i equips d’arreu d’Europa. La competició es duu a terme durant tot un cap de setmana a una instal·lació esportiva de la ciutat comtal on l’equip català té la oportunitat de disputar partits amb internacionals com a locals. El rugbi en cadira de rodes es una modalitat esportiva paralímpica mixta que ha tingut una molt bona rebuda a la ciutat i que el nombre d’esportistes i nivell ha donat un salt qualitatiu espectacular en els darrers anys. El cap de setmana del 28 i 29 de novembre tindrà lloc la 3ª edició del Trofeu a les instal.lacions de l’INEFC de Barcelona.

Els Guardons de l’Esport posen en relleu la vessant social de clubs, entitats i persones que formen part de la gran xarxa esportiva de Catalunya i lluiten per millorar, a través de l’esport, la qualitat de vida de les persones.

Write a comment:

*

Your email address will not be published.

Us de cookies

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies