Dijous 22 d’octubre el president de la Federació Catalana d’Esports de persones amb Discapacitat Física, Josep Giménez ha estat present al programa de RNE – Ràdio 4 “Més que esport”, presentat i dirigit per Marga Lluch.

Durant l’entrevista s’ha realitzat un repàs a la trajectòria de Josep dins el món de la discapacitat i la seva evolució al llarg de les darreres dècades, destacant el punt d’inflexió que van representar els Jocs Paralímpics de Barcelona 92, “va ser un impacte en tots els aspectes, hi ha un abans i un després després dels Jocs Paralímpics” va destacar Josep durant l’entrevista. La importància de l’esport per a la recuperació i integració de les persones amb discapacitat física també va ser un tema destacat de l’entrevista, “l’esport és una eina fonamental d’integració de les persones amb discapacitat, la gent ha de saber que pot continuar fent esport després de patir un accident o una enfermetat i nosaltres els hem de recolçar en aquest procés”. Altres temes destacats de l’entrevista van ser els objectius futurs de la Federació, l’impacte de la Covid-19 i els actes del 50è Aniversari.

En el següent enllaç es pot accedir a l’entrevista sencera del Programa “Més que esport”.

Write a comment:

*

Your email address will not be published.

Us de cookies

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies