La Federació Catalana d’Esports de persones amb Discapacitat Física ha redactat el protocol d’actuació davant la Covid-19 per rependre les activitats. Aquest protocol es va presentar prèviament a l’UFEC i ha estat aprovat per la Secretaria General de l’Esport de la Generalitat de Catalunya.

Les mesures redactades en aquest protocol seran d’obligat compliment per part de totes les persones i col.lectius implicats en les activitats que pendran part. Al protocol es determinen les mesures de seguretat en la represa de l’activitat de la FCEDF, incloent competicions i activitats de promoció de l’esport adaptat. La Federació farà tots els esforços necesaris per l’aplicació de totes les mesures descrites al protocol i, a més, tenint en compte que el nostre col.lectiu és considerat de risc, per aquest motiu demanem la màxima col.laboració i responsabilitat personal de cadascú per cumplir les mesures descrites al protocol.

En el següent enllaç es pot accedir a la secció de la web de la FCEDF on surt tota la documentació que fa referencia al Protocol d’actuació davant la Covid-19 i els seus annexos. Durant els propers dies s’aniran publicant les mesures més importants d’obligat compliment a les nostres Xarxes Socials.

Normativa Covid-19

Write a comment:

*

Your email address will not be published.

Us de cookies

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies