bcr

Del 20 al 23 de juliol tindrà lloc la primera convocatòria de la Selecció Espanyola de bàsquet en cadira de rodes després de mesos de paralització de l’activitat esportiva per la pandèmia de la Covid-19. La concentració tindrà lloc a la localitat madrilenya de Valdemoro i serà dirigida pel seleccionador nacional, el català Òscar Trigo.

Dels 18 jugadors convocats, dos són catalans, el jove Òscar Onrubia (CB Las Rozas FDI) i Jordi Ruiz (Santo Stefano Sport, Itàlia). Un dels grans objectius de l’Òscar per la propera temporada serà formar part de la Selecció Nacional que disputarà els Jocs Paralímpics de Tokio 2021, tal com ens va comentar en el #DirectesFCEDF en el que va participar, “formar part de l’equip nacional serà un dels meus grans objectius, i més difícil d’aconseguir, que he de fer durant la propera temporada”. Per la seva part, el seleccionador nacional, Òscar Trigo, també en el #DirectesFCEDF en el que va participar, va destacar que l’aplaçament un any dels JJPP “ens beneficia perquè tenim més temps per preparar-nos molt millor”.

L’objectiu principal d’aquesta concentració és fer pinya entre tots els jugadors i membres del cos tècnic i recuperar les sensacions després de mesos de paralització i entrenaments individuals per part de cada jugador.

Foto (FEDDF)

Write a comment:

*

Your email address will not be published.

Us de cookies

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies