Durant aquests darrers quatre mesos, des de la declaració de l’estat d’alarma, la Federació Catalana d’Esports de persones amb Discapacitat Física ha realitzat una forta aposta pels continguts online a través de les diferents plataformes on té presència, amb una gran resposta i seguiment per part dels seguidors i federats.

S’han realitzat un total de 9 entrevistes amb esportistes i tècnics destacats de l’esport adaptat català amb més de 2000 visualitzacions entre les dues plataformes on es van emetre els #DirectesFCEDF. Els nostres tècnics ens han proposat 10 reptes (#ReptesFCEDF) que han tingut una gran acceptació per part dels nostres usuaris i usuàries que també ens han enviat els seus vídeos. Els tècnics també han realitzat 5 sessions d’exercici físic, amb diferents nivells de dificultat i per realitzar a casa durant el confinament, destinades als pacients del Programa Hospi Sport, però també per la gent amb discapacitat en general. A més, durant el mes de juny, la Federació ha portat a terme un cicle de debats (#DebatesFCEDF) sobre diferents temàtiques relacionades amb l’esport adaptat amb tres taules rodondes amb convidats destacats del món de l’esport adaptat que també han tingut una gran repercussió i seguiment a les Xarxes Socials.

A més de tots aquests continguts, que romandran disponibles al Canal Youtube de la Federació, també s’ha dinamitzat i potenciat la presència de la FCEDF a les Xarxes Socials. Destacar l’augment considerable de l’activitat i, de seguidors, a Instagram i amb la creació d’una nova pàgina corporativa a LinkedIn. Totes aquestes accions s’han portat a terme amb l’objectiu de dinamitzar la presència de la FCEDF a la xarxa i arribar a nous públics.

Write a comment:

*

Your email address will not be published.

Us de cookies

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies