El proper dimarts 30 de juny finalitza el cicle de debats que, durant aquest mes de Juny, la Federació Catalana d’Esports de persones amb Discapacitat Física ha portat a terme per parlar sobre diferents aspectes relacionats amb el futur de l’esport adaptat després de l’impacte del Covid-19.

La taula rodona de dimarts, sota el títol “El futur de l’esport adaptat post Covid-19”, comptarà amb la presència del President de la “Federación Española de Deportes de personas con Discapacidad Física”, José Alberto Álvarez, el responsable de comunicació del “Comité Paralímpico Español”, Luis Leardy i, la medallista paralímpica d’snowboard, Astrid Fina. Durant la taula rodona es tractaran temes tant importants com l’adaptació de l’esport adaptat a la nova normalitat, quins aspectes s’han de millorar i potenciar, el futur de les competicions, la viabilitat econòmica de les Federacions i clubs, entre d’altres temes d’interés relacionats amb el futur de l’esport adaptat.

El debat es farà en castellà i es pot seguir en directe a través del Facebook Live de la FCEDF i, en el següent enllaç del Canal Youtube de la Federació. El hastag per fer el seguiment del cicle de debats sobre el futur de l’esport adaptat és #DebatesFCEDF.

Write a comment:

*

Your email address will not be published.

Us de cookies

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies