La FCEDF, dins del seu programa HospiSport, inicia un cicle de sessions d’uns vint minuts de duració. Aquestes sessions estan adreçades principalment als participants que tenim en el programa per què puguin fer exercici des de casa de manera organitzada i planificada atenent a les diferents necessitats que presenten.

Molts dels nostres usuaris i altres persones amb mobilitat reduïda i fins i tot persones sense patologia ara mateix estan sense cap mena de servei de rehabilitació ni activitat que te en compte les seves limitacions i, amb les sessions, pretenem minvar les conseqüències que estan patint per la manca d’activitat física.

Estan dividides per nivells de dificultat (nivell 1 al 3) segons nivell de mobilitat i intensitat general de la sessió, sent el nivell l el que requereix menor funcionalitat motriu i menys intensitat i nivell 3 al contrari, més exigència motòrica i més intensitat durant la sessió.

Els encarregats de dur a terme aquestes sessions son els nostres tècnics d’arreu el territori català i creiem que la iniciativa agradarà als nostres participants habituals ja que es podran retrobar amb els seus tècnics i, per què no, la resta de la població independentment del grau d’autonomia que tingui podrà també gaudir-ne!!!

Sessió 1 FCEDF-HospiSport. Nivell 3 – Força i Coordinació.

Write a comment:

*

Your email address will not be published.

Us de cookies

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies