L’hoquei en cadira de rodes elèctrica serà el gran protagonista aquest dijous 30 d’abril a les 19h al tercer #DirectesFCEDF, una iniciativa on la Federació vol apropar a esportistes i tècnics destacats de l’esport adaptat a tots els federats i seguidors.

El programa comptarà amb la presència de dos convidats. Toni Rodríguez, jugador de l’ADB Barberà, l’equip més destacat d’aquest esport, no solament a Catalunya sinò també a Espanya ja que ha guanyat tots els Campionats d’Espanya de clubs disputats. L’altre convidat d’aquest programa especial dedicat a l’hoquei serà l’entrenador del DRACS CEA i exseleccionador català, Salvador Pons. D’aquesta manera es tindrà una visió completa d’aquest esport amb la presència d’un jugador i un entrenador.

El 3er #DirectesFCEDF es podrà seguir en directe a través del Facebook i el Canal de Youtube de la Federació i on els seguidors podran fer les seves preguntes a través dels comentaris o de la seva webcam als convidats.

Facebook de la FCEDF: https://www.facebook.com/FCEDF/
Canal de Youtube: https://www.youtube.com/fcedf

Write a comment:

*

Your email address will not be published.

Us de cookies

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies