Aquest dissabte 5 d’octubre s’ha celebrat la VII Jornada Inclusiva al Passeig Lluís Companys (Arc de Triomf) de Barcelona amb un gran èxit de participació de gent que ha experimentant l’esport adaptat en primera persona tot i que la pluja ha fet acte de presència durant algunes estones de la jornada.

Durant la Jornada, inclosa dins del projecte L’Esport Inclou de l’Ajuntament de Barcelona i que té com objectiu divulgar entre la ciutadania l’esport adaptat, s’han pogut jugar a diferents esports adaptats com el bàsquet i el rugbi en cadira de rodes, boccia, pàdel, futbol o ciclisme, entre d’altres esports.

Durant la Jornada s’ha disputat l’Open de petanca inclusiu. La jornada inclusiva ha comptat amb la presència de Pere Vilà, Representant Territorial de l’Esport i l’Activitat Física a Barcelona, Gabriel Arranz, Director de Promoció i Esdeveniments de l’Institut Barcelona Esports, el President de la FCEDF, Josep Giménez i també els presidents de les altres Federacions d’esport adaptat que han col.laborat, Nicolau Municio, president de la FECPC i Dolors Luna, presidenta de la FC d’Esports per a Cecs.

Aquest dissabte 5 d’octubre s’ha celebrat la VII Jornada Inclusiva al Passeig Lluís Companys (Arc de Triomf) de Barcelona amb un gran èxit de participació de gent que ha experimentant l’esport adaptat en primera persona tot i que la pluja ha fet acte de presència durant algunes estones de la jornada.

Durant la Jornada, inclosa dins del projecte L’Esport Inclou de l’Ajuntament de Barcelona i que té com objectiu divulgar entre la ciutadania l’esport adaptat, s’han pogut jugar a diferents esports adaptats com el bàsquet i el rugbi en cadira de rodes, boccia, pàdel, futbol o ciclisme, entre d’altres esports.

Durant la Jornada s’ha disputat l’Open de petanca inclusiu. La jornada inclusiva ha comptat amb la presència de Pere Vilà, Representant Territorial de l’Esport i l’Activitat Física a Barcelona, Gabriel Arranz, Director de Promoció i Esdeveniments de l’Institut Barcelona Esports i el President de la FCEDF, Josep Giménez entre d’altres autoritats presents a la Jornada. i també dels presidents de les altres Federacions d’esport adaptat que han col.laborat, Nicolau Municio, president de la FECPC i Dolors Luna, presidenta de la FC d’Esports per a Cecs.

Write a comment:

*

Your email address will not be published.

Us de cookies

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies