El cap de setmana del 7 i 8 de setembre es disputa la 2ª edició del Trofeu Internacional de Quad rugbi al CEM de l’Espanya Industrial amb la presència de la Selecció Catalana. Aquest Trofeu és l’única ocasió en la que la Selecció Catalana competeix contra altres Seleccions de nivell europeu en aquest esport.

La seleccionadora catalana, Paula Murillo, ha donat a conèixer els jugadors de la Selecció Catalana convocats per aquest Trofeu, són: Javi Giménez, Joan Carlos Fernández, Marc Subirón, Sergi Escobar, Oriol Monràs, Marta Llauradó, Javi Quiles, Xavier Lorca i Christian Páez. A més, dins de l’equip tècnic, Paula compta amb la presència de Pilar Hidalgo com a tècnic assistent i Dani Gómez com a mecànic de la selecció.

Catalunya jugarà el primer partit de la primera fase contra la República Txeca a les 10:50h. A la jornada de tarda jugarà primer contra Itàlia (15:30h) i el darrer partit d’aquesta fase serà contra el combinat ALL STAR de la FEDDF 19:20h), tots els partits de la Selecció Catalana es podran veure en directe al Canal Youtube de la FCEDF.

Write a comment:

*

Your email address will not be published.

Us de cookies

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies