Del 14 al 16 de juny es disputa el Torneig Internacional “AQRT” a la ciutat holandesa d’Amsterdam amb la participació, per primera vegada, de la Selecció Espanyola de rugbi en cadira de rodes que jugarà al Nivell B de la competició.

Per al debut de la Selecció Espanyola, el seleccionador, el francés Nicolás Coste ha seleccionat a quatre jugadors catalans: Marc Subiron, Sergi Escobar, Marta Llauradó i Javier Quiles, tots quatre jugadors del BUC de Barcelona. La Selecció Espanyola jugarà al Grup C del Torneig. Divendres disputen el primer partit, contra l’equip amfitrió, l’Amsterdam Terminators, dissabte jugarà contra els alemanys del Hollister Hussars i, en el darrer partit de la primera fase, contra l’UBB Drop de Betón francés. Segons els resultats obtinguts en aquesta primera fase, la Selecció Espanyola jugarà diumenge els partits finals.

Aquest primer Torneig a nivell Internacional de la Selecció Espanyola, contra equips i seleccions amb més experiència, serà una gran prova de cara a la participació de la Selecció a l’Europeu C que es disputarà a principis del mes d’octubre.

Write a comment:

*

Your email address will not be published.

Us de cookies

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies