Aquest dissabte 8 de juny s’ha disputat la Copa Catalunya de pàdel en cadira de rodes a les instal.lacions del Slam Club de Collbató amb la participació de sis parelles, una d’elles femenina. La Copa Catalunya de pàdel és una de les competicions que formen part d’aquesta edició dels Jocs Catalans, patrocinats per la Diputació de Barcelona.

Les parelles participants es van dividir en dos grups de competició, en partits al millor de tres sets i on les parelles guanyadores de cada grup van jugar la final. Al Grup A, la parella Pedro García – Joan Camp van guanyar amb autoritat els seus partits, 6 a 1 i 6 a 1 contra la parella Ricardo – Artur i 6 a 3 i 6 a 0 contra Miquel i Carles. Pel que fa al Grup B, la parella Fèlix Guadalajara i Isaac Mateos van guanyar un disputat partit contra Pablo i Fabian per 6 a 2 i 7 a 5, classificant-se d’aquesta manera per la gran final de la Copa Catalunya.

A la final, Pedro García i Joan Camp van guanyar per un clar 6 a 2 i 6 a 1 contra Isaac i Fèlix. Al partit per la tercer i quarta posició, la parella formada per Pablo i Fabian va guanyar en un ajustat partit a Miquel i Carles amb un resultat final de 6 a 3 i 7 a 5.

Write a comment:

*

Your email address will not be published.

Us de cookies

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies