Del 14 al 16 de juny es disputa a Amsterdam el torneig “Amsterdam Quad Rugby Tournament” on participarà la Selecció Espanyola que tindrà en la seva convocatòria quatre jugadors catalans, tots ells jugadors del BUC Barcelona.

Els quatre jugadors convocats són: Javier Quiles, Marc Subirón, Marta Llauradó i Sergio Escobar. L’equip català és l’equip que més jugadors aporta a la Selecció Espanyola. La convocatòria estarà dirigidia pel Coordinador Nacional, David Campón i on Nicolás Coste és el Seleccionador Nacional amb Paula Murillo, entrenadora del BUC, com a segona entrenadora.

Durant els tres dies de competició, la Selecció, que jugarà en el Grup B, ho farà contra equips d’EEUU, Holanda, Bèlgica, Alemanya i Suïssa entre d’altres. Per a David Campón l’objectiu d’aquest torneig és “tenir experiència internacional, ser competitius i veure la situació real d’aquest esport a Espanya en comparació amb altres païssos amb més tradició de rugbi que nosaltres.”

Write a comment:

*

Your email address will not be published.

Us de cookies

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies