Del 27 de novembre al 2 de desembre es celebra la 6ª edició del Festival Internacional de Cinema i Discapacitat de Barcelona, “Inclús” que enguany es realitza al Caixa Fòrum. El Festival té com a objectiu sensibilitzar vers la discapacitat a través de les pel·lícules i curtmetratges, tant documentals com de ficció, que tracten sobre la diversitat funcional, així com a través dels tallers i activitats que organitzem a més a més.

Entre les películes que es podran veure al festival destaca la projecció de “Cisco 2020: Massive Rebel”, pel·licula de caràcter autobiogràfic que explica la història d’un noi al que un desequilibri en un salt, mentre practicava snowboard, li canvia la vida. La seva medul·la espinal queda totalment damnificada. Desprès d’aquest accident ell es replanteja la seva vida i enfoca la seva motivació cap a seguir practicant esport. És un relat fructífer que inspira sentiments positius com l’autosuperació, la perseverància i l’esperança.

Per a més informació es pot visitar la web del Festival. Per agafar les entrades cal visitar la web del CaixaForum de Barcelona.

Write a comment:

*

Your email address will not be published.

Us de cookies

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies