Aquest dissabte 10 de novembre comença una nova edició de la Lliga Catalana d’hoquei en cadira de rodes elèctrica amb la participació d’un nou equip, amb aquesta incorporació, seran quatre els equips participants, sens dubte una gran noticia per l’esport adaptat a Catalunya.

L’ADB Barberà és l’equip favorit per revalidar el títol aconseguit la temporada pasada, a més, també va guanyar la Supercopa de Catalunya. Els altres equips participants són el Comkedem i els Dracs CEA que aquest any presenten dos equips a la competició, el DRACS CEA Green Team i els DRACS CEA Black Team.

Aquest dissabte a les 12h l’ADB Barberà rep a la seva pista del Pavelló Maria Reverter de Barberà del Vallès als DRACS CEA Green Team. Tots els partits d’aquesta edició de la Lliga Catalana es disputen els dissabtes a les 12h.

Write a comment:

*

Your email address will not be published.

Us de cookies

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies