El cap de setmana del 8 i 9 de setembre s’ha disputat la primera edició del Trofeu Internacional de Quad rugbi a les instal.lacions del CEM de l’Espanya Industrial de Barcelona amb la participació de la Selecció Catalana de rugbi adaptat i victòria del CAPSAAA de França.

Dissabte es va disputar la primera fase del torneig amb els partits entre tots els equips participants. Pel matí, els CAPSAAA de França va guanyar per 54 a 41 als Wildboars després d’una gran igualtat en els tres primers quarts. El segon partit de la Jornada va enfrontar a la Selecció Catalana davant els Fighting Snakes als que vam guanyar després d’un gran partit per 40 a 34, en el darrer partit del matí, els Wildboars van guanyar als Fighting Snakes per 52 a 41, un partit on l’equip suís va acusar l’esforç físic de l’anterior partit. Per la tarda, gran primera part de la Selecció Catalana davant el CAPSAAA arribant al descans solament tres punts per sota, 18 a 21, malauradament, l’intensitat de l’equip parisenc va augmentar a la segona part guanyant el partit per 45 a 31 classificant-se d’aquesta manera per la final. Al segon partit, el CAPSAAA va guanyar al Fighting Snakes per 48 a 34. Al darrer partit de la jornada, els Wildboars van guanyar a la Selecció Catalana classificant-se d’aquesta manera per la gran final de diumenge.

Diumenge, al partit per la tercera i quarta posició, els Fighting Snakes van guanyar, en un emocionant partit, a la Selecció Catalana per un ajustat 39 a 37. A la gran final, el CAPSAAA de París va demostrar la seva superioritat davant el Wildboars guanyant per un clar 57 a 34, convertir-se d’aquesta manera en el campió de la I edició del Trofeu Internacional de Quad Rugbi a Barcelona.

Write a comment:

*

Your email address will not be published.

Us de cookies

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies