Aquest diumenge 2 de setembre s’ha disputat, dins de la programació del 34 Torneig BBVA de bàsquet, la SuperCopa Catalunya de bàsquet en cadira de rodes entre el CE Costa Daurada i el CE Global Bàsquet UAB, amb victòria per l’equip vallesà per un ajustat 52 a 51 final.

La SuperCopa va començar força igualada entre els dos equips, al final del primer quart l’equip dirigit per Òscar Trigo guanyava per solament dos punts de diferència, 13 a 11. Durant el segon quart, el CE Costa Daurada va dominar el joc i es va posar per davant al marcador però finalment el CE Global Basket UAB va remontar, arribant al descans amb 25 a 24 al seu favor. El Costa Daurada va començar molt fort la segona part amb un parcial de 8 a 0 que el CE Global Basket va anar retallant fins el 36 a 29 al final del tercer quart. El darrer quart va ser molt espectacular i igualat entre els dos equips, on es va arribar al final del partit amb empat a 45. Al temps extra, els dos equips s’anaven alternant al davant del marcador fins que un bàsquet al darrer segon de Carles Molina va fer campió al CE Global Bàsket UAB per 52 a 51.

A partir de l’octubre comença una nova edició de la LLiga Catalana de bàsquet en cadira de rodes que comptarà també amb dues divisions per facilitar la competitivitat entre tots els equips participants.

En el següent enllaç es pot accedir a les estadístiques del partit.

Write a comment:

*

Your email address will not be published.

Us de cookies

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies