Del 6 al 8 de juliol es disputa el 25è Trofeu Internacional Ciutat de Barcelona de bàsquet en cadira de rodes masculí i 8è Memorial Joan Palau i Francàs a les instal.lacions del CEM de l’Espanya Industrial (C/Muntades 37) de Barcelona amb la participació de la Selecció Catalana absoluta.

Els jugadors convocats pel seleccionador Juanjo Lázaro per disputar aquest important Trofeu són: Oliver Gil del CB Joventut, Óscar Onrubia, David Jofre, Raúl Ortiz, Carles Molina, Óscar Pérez i Adrián Lorenzo del CE Global Basket UAB, Biel Carbó i Àlex Carrillo de l’UNES FC Barcelona i David Campos i Antonio Burrueco del BCR CEM L’H.

Carles Estrada, com a segon entrenador, Beatriz García, fisioterapeuta i Dani Gómez com a mecànic completen l’staff tècnic. La Selecció Catalana competirà contra un combinat nacional femení de la FEDDF i les seleccions absoluta de Portugal i la sots 22 de Gran Bretanya.

Write a comment:

*

Your email address will not be published.

Us de cookies

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies