Aquest cap de setmana del 3 i 4 de març s’ha disputat la primera jornada de la Lliga Nacional de Boccia BC4 al Pavelló Esportiu Municipal “Rio Ebro” a la ciutat de Saragossa amb la participació dels esportistes catalans Vasile Agache i Ramón Prat del MIFAS i l’independent Àlex Trullas.

La parella formada per Vasile Agache i Ramón Prat (FCEDF) va guanyar la modalitat de parelles a la primera jornada de la LLiga Nacional de Boccia categoria BC4, al guanyar a la final a la parella formada per Àlex Trullas i Anna Rangel per un resultat final de 5 a 1. La parella catalana va guanyar tots els enfrontaments de la jornada. A la categoria individual, Vasile Agache va perdre a la final amb el madrileny Alejandro Díaz per 6 a 3 quedant en segona posició. Àlex Trullas va quedar en tercera posició després de guanyar el partit per la tercera i quarta posició al també català Ramón Prat.

En el següent enllaç es pot accedir a tots els resultats del cap de setmana. La puntuació aconseguida en aquesta primera jornada s’acumularà als resultats de la segona i definitiva jornada del 14 i 15 d’abril que tindrà lloc també a Saragossa i que donarà els campions de la Lliga Nacional 2018.

Foto (FEDDF)

Write a comment:

*

Your email address will not be published.

Us de cookies

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies