Aquest cap de setmana del 10 i 11 de febrer s’ha disputat el Campionat d’Espanya per Comunitats Autònomes de rugbi adaptat al Pavelló “Rafael del Pino” de la ciutat de Toledo amb la participació de les seleccions de Madrid, Aragó i Catalunya.

La Selecció Catalana va disputar el primer dels seus partits contra Madrid, dissabte a la tarda, guanyant amb claretat, un partit on va dominar de començament a final arribant al 53 a 19 al marcador final. El segon partit de la primera fase va ser contra Aragó, un partit molt més disputat que Catalunya va guanyar per 43 a 23.

Diumenge es va jugar la gran final entre les dues millors seleccions, Catalunya i Aragó, que va guanyar a la jornada de dissabte a Madrid. La final va ser més igualada que els partits de dissabte, on Aragó va demostrar la seva millora en les tecnificacions i va lluitar fins el final on la qualitat dels jugadors catalans i el cansament físic dels aragonesos van ser decisius per la victòria final de Catalunya per 44 a 37.

Amb aquesta victòria, Catalunya es proclama per cinquena vegada Campiona d’Espanya de rugbi adaptat.

Write a comment:

*

Your email address will not be published.

Us de cookies

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies