Aquest cap de setmana del 3 i 4 de febrer s’ha disputat el Campionat d’Espanya de bàsquet en cadira de rodes en edat escolar a les magnífiques instal.lacions de L’Alqueria del Basket de València, amb la participació d’Aragó, Madrid, el País Basc i Catalunya.

A la primera jornada, la Selecció Catalana, dirigida per Carles Estrada, va jugar contra Madrid. Un partit on la Selecció Catalana no va sortir molt encertada perdent el primer quart per 19 a 4, una diferència que ja no va poder remontar en la resta del partit que va finalitzar amb un marcador final de Madrid 41 per 28 de Catalunya.

El segon partit, dissabte a la tarda, va ser contra la gran favorita del Campionat, el País Basc. El partit va començar amb una Selecció Catalana molt dubitativa que amb els minuts va millorar el seu joc, finalitzant el primer quart amb un marcador de 19 a 12 favorable al País Basc. El partit es va decidir al segon quart amb un parcial de 24 a 6 a favor dels vascos que van guanyar el partit per un marcador de 70 a 45.

A la jornada final, el rival va ser Aragó. Un partit que va començar com als altres partits, amb Catalunya per sota al marcador al final del primer quart (16 a 6) però que va millorar molt el seu joc en defensa en la resta de quarts, anulant als jugadors més determinants d’Aragó. Al final, Catalunya va guanyar el partit per un clar 58 a 26, aconseguint la medalla de bronze del Campionat que va guanyar el País Basc.

Estadístiques del 1er partit

Estadístiques del 2on partit

Estadístiques del 3er partit

Write a comment:

*

Your email address will not be published.

Us de cookies

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies