Dissabte 27 de gener es va disputar el partit ajornat de la 3a jornada de la LLiga Catalana de bàsquet en cadira de rodes Nivell 1 entre el Joventut BCR i el CE Costa Daurada amb victòria per l’equip local per un clar 55 a 27.

El partit va començar força igualat en els primers minuts fins que, la qualitat dels jugadors del Joventut es va anar imposant a la pista, finalitzant el primer quart amb un clar avantatge de 18 a 4 al marcador. La superioritat va continuar en el segon quart deixant ja el partit decidit al final de la mitja part amb un parcial de 30 a 9. Durant la segona part del partit i, degut a les rotacions de l’equip local, els parcials van ser més igualats tot i que sempre a favor del Joventut BCR que al final va guanyar el partit per una marcador de 55 a 27.

A la secció de bàsquet en cadira de rodes de la Federació es poden consultar els resultats i classificació de les dues categories de la LLiga Catalana.

El proper cap de setmana del 3 i 4 de febrer es disputen els partits corresponents a la 8ª jornada del Nivell 1, dissabte a les 17:00h el CE Costa Daurada torna a jugar contra el Joventut BCR i diumenge a les 12:00h, el Valida Sin Barreras CB MIFAS rep a la seva pista al CE Global Basket UAB.

Write a comment:

*

Your email address will not be published.

Us de cookies

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies