Aquest cap de setmana del 16 i 17 de desembre, la Federación Española de Deportes de Personas con Discapacidad Física i la Federació Catalana d’Esports de Persones amb Discapacitat Física han organitzat el Curs nacional d’àrbitres d’hoquei en cadira de rodes elèctrica a les instal.lacions del Centre d’Alt Rendiment de Sant Cugat del Vallès.

El curs, que ha comptat amb dotze persones inscrites i, amb Julián Delgado, àrbitre Nacional d’hoquei en cadira de rodes i Salvador Pons, entrenador i àrbitre nacional d’hoquei com a formadors. Durant la jornada de dissabte es va portar a terme tota la formació teórica sobre les regles de joc, formularis, actes i altres aspectes relacionats amb l’esport i també practiques d’arbitratge al terreny de joc. Durant la darrera jornada del curs, diumenge 17 de desembre es van fer els examens teòrics i pràctics dels futurs àrbitres amb la col.laboració de jugadors dels diferents equips catalans d’hoquei.

Per a Oriol Lozano, director tècnic de la Federació, “la realització d’aquest curs permet la formació de nous àrbitres, tant a nivell nacional com català, per portar a terme diferents competicions, ja sigui a nivell autonòmic com nacional i rellançar d’aquesta manera l’hoquei en cadira de rodes elèctrica”.

Write a comment:

*

Your email address will not be published.

Us de cookies

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies