La companyia Liberty Seguros, a través del seu projecte #Sesalen, patrocina la V Jornada inclusiva que tindrà lloc el proper dissabte 4 de novembre a l’Arc de Triomf de Barcelona. Un esdeveniment que té per objectiu divulgar entre la ciutadania l’esport adaptat i els materials específics que s’utilitzen, així com normalitzar la discapacitat en la nostra societat.

Gràcies al patrocini de Liberty Seguros, durant tot el matí d’aquesta jornada, la jove promesa mundial del tennis en cadira de rodes, Daniel Caverzaschi, compartirà amb la gent que vulgui descobrir aquest apassionant esport.

Amb el projecte #Sesalen, el Grup Liberty Seguros al costat del Comitè Paralímpic Espanyol vol generar afició entorn de l’esport paralímpic espanyol, abans i després de la celebració dels Jocs Paralímpics de Rio 2016. Impulsant d’aquesta manera a promeses de l’esport.

El compromís de Liberty amb l’esport paralímpic

El Grup Liberty Seguros lluita d’una manera molt especial per la integració de la discapacitat en la societat, a través dels valors que encarna l’esport: esforç, esperit de superació, treball en equip o les ganes de millorar. Valors que es representen millor que enlloc en l’esport paralímpic. Per això, des de l’any 2007 manté una col·laboració contínua amb el Comitè Paralímpic Espanyol (CPE) en pro de l’esport paralímpic, com un dels motors de la integració de la discapacitat en la societat.

Write a comment:

*

Your email address will not be published.

Us de cookies

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies