La setmana del 26 de juny han finalitzat les activitats de la temporada 2016-2017 del Programa Hospisport de la FCEDF amb una jornada de cloenda en la que s’ha portat a terme una gimcana d’orientació al Parc de la Mitjana de la ciutat de Lleida.

Durant tota aquesta temporada han participat més de 250 persones en les diferents Activitats programades durant tots aquests mesos, activitats com l’aiguagym, activitats multiesportives, de lleure, entre d’altres activitats en les diferents seus del Programa.

Destacar que, durant aquesta temporada, el Programa Hospisport ha estat un dels projectes guanyadors dels Guardons de l’Esport organitzats per la Fundació Catalana per l’Esport, a la categoria de Foment i difusió dels hàbits esportius. Sens dubte, un gran reconeixement a tots aquests anys de dedicació a la integració social de les persones amb algun tipus de discapacitat.

Write a comment:

*

Your email address will not be published.

Us de cookies

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies