Del 18 al 21 de maig es celebra el “1er Congrés Internacional de Turisme Actiu per tothom” organitzat per la Fundació CatForAll a Sant Antoni de Calonge (Girona) en el que col.labora la Federació.

El Congrés està destinat a professionals del turisme i tindrà tres àmbits de treball, el “negoci”, amb una zona d’expositors i networking entre els professionals presents al Congrés, el “Cos”, on durant els quatre dies es portaran a terme tota una sèrie d’activitats i visites guiades per la Costa Brava i, la “Ment”, on hi hauran més de 20 conferències d’expers internacionals per aprendre i inspirar-se. La Federació col.labora en aquest important esdeveniment amb activitats relacionades amb el Congrés i també en la concienciació en les noves discapacitats (diabetes, ictus, oncològics no recuperats, obesos, etc) de la importància de l’activitat fisica i el turisme actiu. El delegat de la FCEDF a Girona, Isidre Guix és el secretari i un dels organitzadors de l’esdeveniment de la Fundació Cat For All.

“CATFORALL FOUNDATION” és una entitat sense afany de lucre, constituïda el 2015, per treballar en l’àmbit del turisme per a tothom i l’esport adaptat, a Catalunya. Tot i que, en un primer estadi, desenvoluparan el seu treball a la província de Girona.

Write a comment:

*

Your email address will not be published.

Us de cookies

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies