Aquest cap de setmana del 8 i 9 d’abril s’ha disputat la segona edició del Trofeu de Natació Adaptada – Gran Premi Diputació de Barcelona a les instal.lacions del CN Barcelona amb la participació dels nedadors nacionals i internacionals més destacats.

Destacar la gran actuació de la nedadora del CN Terrassa, Sarai Gascón que ha marcat, per dues vegades, un nou rècord del Món. El primer d’ells a les sèries de la prova dels 50m papallona (S9) amb un temps de 31.17 i un total de 830 punts per davant de Konkoly Zsófia (Hongria) amb 34.35 i 620 punts i la nedadora del CN Piera Claramunt Ribas amb 29.80 i 550 punts. A les finals de dissabte a la tarda, Sarai Gascón ha batut el seu propi rècord del món baixant per primera vegada dels 31 segons, marcant un temps final de 30.96. Durant la mateixa jornada de dissabte matí, el nedador paralímpic Óscar Saguero (CN Sabadell) va batre el rècord d’Espanya a la prova de 100m braça (SB8) amb un temps final de 01.09.79 i 885 punts per davant de Miguel Luque (Adapta2) amb 01.59. 51 i 760 punts i on també el nedador del CN Sitges, Antoni Ponce, va quedar en tercera posició i nou rècord d’Espanya a la categoria SB6 amb un temps de 01.28.48 i 746 punts.

Escriure un comentari:

*

La seva adreça de correu electrònic no es publicarà.

Us de cookies

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies