El cap de setmana de l’11 i 12 de març s’ha disputat el Campionat d’Espanya absolut de natació per Comunitats Autònomes a la ciutat d’Oviedo amb victòria de València amb un total de 581 punts per davant de Catalunya amb 559 punts, Canàries va completar el podi amb 390 punts. Catalunya no va poder comptar amb les baixes de darrera hora de Júlia Castelló i Marta Garcia Serrano.

De la participació dels nostres nedadors i nedadores destacar les victòries de Sarai Gascón a les proves de 100m papallona S5-S15 amb 848 punts i 50m papallona (S3-S15) amb 812 punts. A categoria masculina destacar la participació de Miguel Luque que va guanyar les proves de 150m estils (SM2-SM4) amb 706 punts i els 50m Braça (SB1-SB9) amb 884 punts. José Antonio Mari, amb llicència FCEDF, es va impossar a la prova de 10m lliures (S1-S15) amb 751 punts i també la prova de 400m lliures (S4-S15) amb 768 punts. Óscar Salguero i Antoni Ponce també van finalitzar en el podi com a segon i tercer classificats a la prova de 100m Braça amb 810 i 750 punts respectivament. A més Óscar també va guanyar la prova de 200m braça amb 818 punts.

En el següent enllaç podeu accedir a tots els resultats de les proves que s’han disputat aquest cap de setmana a Oviedo.

Write a comment:

*

Your email address will not be published.

Us de cookies

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies