Aquest dissabte 15 de gener es va disputar la segona jornada de la LLiga Catalana de Natació a les instal.lacions del Club Natació Martorell amb una gran assistència de públic on han participat els millors nedadors i nedadores catalans del moment.

Pel que respecta als resultats, a categoria femenina destacar les victòries de Sarai Gascón (CN Terrassa) a les proves de 100m lliures (S1-S13) amb 844 punts, 50m braça (SB1-SB13) amb 761 punts i 100m papallona (S5-S13) amb 825 punts, per la seva part, Núria Marqués (CN Sant Feliu) va guanyar als 400m lliures (S5-S13) amb 698 punts i la prova de 50m esquena (S1-S13) amb 820 punts. A categoria masculina, destacar les victòries d’Antoni Ponce (CN Sitges) a la prova de 50m esquena (S1-S13) amb 634 punts, la victòria de Miguel Luque (Fundacion Adapta2) als 50m braça (SB1-SB13) per davant del mateix Toni Ponce amb 790 punts i la victòria de José Antonio Mari Alcaraz (CN Terrassa) a la prova dels 100m lliures (S1-S13) amb 731 punts guanyant a Óscar Salguero (CN Sabadell) que es va quedar amb 675 punts.

La propera jornada de la LLiga Catalana es disputa el 29 d’abril a les instal.lacions del CN Cornellà.

Resultats de la 2a jornada.

Write a comment:

*

Your email address will not be published.

Us de cookies

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies