Com cada 3 de desembre les federacions catalanes d’esport adaptat ens trobem per commemorar el Dia Internacional de les persones amb discapacitat. A l’acte es fa una ofrena floral al Monument a la Superació, al recinte universitari de Llars Mundet. La trobada reunirà representants de les diferents federacions esportives i autoritats i membres del món de l’esport.
Enguany, la diada coincideix amb el 10è Aniversari de l’aprovació de la Convenció de les Nacions Unides sobre els Drets de les persones amb discapacitat (13 de desembre de 2006).
Organitzen: Federació Catalana d’Esports per a Cecs (FCECS), Federació Catalana d’Esports per a persones amb Discapacitat Intel·lectual (ACELL), Federació Catalana d’Esports de Persones amb Discapacitat Física (FCEDF), Federació Esportiva Catalana de Paralítics Cerebrals (FECPC), Federació Esportiva de Sords de Catalunya (FESC).

Programa de l’acte
11.55 h Convocatòria davant el monument a la Superació dels esportistes amb discapacitat, autoritats, representants del món de l’esport i resta d’assistents.

Lloc: Llars Mundet (al costat de l’Edifici del Teatre i la Facultat de Psicologia).
12.00 h Benvinguda i parlaments
12.20 h Ofrena floral
12.25 h Fotografia de grup
12.30 h Cloenda de l’acte

Write a comment:

*

Your email address will not be published.

Us de cookies

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies