Aquest dissabte 22 d’octubre, el Servei d’Esports de l’Ajuntament de Lleida ha inaugurat el curs 2016/2017 de les Escoles Esportives Municipals amb una nova edició del Miniatletisme a la pista de les Basses d’Alpicat. Han estat més de 600 els nens i nenes inscrits de 1r a 4t curs de Primària d’una trentena d’escoles de Lleida i on la Federació ha participat per promocionar l’esport adaptat entre els nens i nenes participants.

Al llarg del matí de dissabte s’han programat diverses proves atlètiques: curses, salts i llançaments, semblants a les clàssiques de l’Atletisme adaptant-se, però, a les possibilitats físiques dels nens i nenes que hi participaran. En total, hi ha hagut 14 proves distribuïdes per tot l’espai de la pista municipal d’atletisme de les Basses d’Alpicat. La Federació Catalana d’Esport Adaptat ha organitzat diferents proves com curses amb cadira de rodes i curses amb els ulls tapats i guia per conscienciar els nens de la pràctica esportiva per a discapacitats.

Write a comment:

*

Your email address will not be published.

Us de cookies

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies